ILVES PLUS ON NYT OSA MEHILÄISTÄ

Uutiset

ILVES PLUS SIIRTYY OSAKSI MEHILÄISTÄ 1.3.2023 ALKAEN.

Laadukas palvelutarjontamme urheilijoille säilyy Urheilu Mehiläisessä, muun muassa urheilufysioterapian, fysiikkavalmennuksen ja urheiluhieronnan osalta. Lisäksi Fysios Mehiläiseltä löytyy jatkossa monipuoliset palvelut niin yksityisasiakkaille kuin yrityspalveluiden...

Lue koko uutinen

Ilves Plus yhteistyöhön Ilves ry:n kanssa

Ilves ry on solminut uuden yhteistyösopimuksen Ilves Plussan kanssa. Yhteistyön myötä Ilves ry:n jäsenet saavat kaikista Ilves Plussan yksilöille suunnatuista palveluista -25% alennuksen. Uudet jäsenhinnat astuvat voimaan välittömästi ja ovat näin ollen ilvesläisten...

Lue koko uutinen

Blogi

Plantaarifaskiitti – monisyinen kantapääkipu

Lähes jokaisella meistä on jossain vaiheessa ollut tai tulee olemaan kipua kantapäässä. Yleisin syy on plantaarifaskiitti eli kantakalvon tulehdus. Nykyisin lääketieteessä plantaarifaskiitti kuitenkin tunnetaan nimellä jalkapohjan jännekalvon rappeuma (PFP), sillä...

Lue koko uutinen

Palvelumme

Fysioterapia

Fysioterapia on terveyttä ja toimintakykyä edistävää ohjausta ja neuvontaa, terapeuttista harjoittelua, manuaalista terapiaa sekä apuvälinepalveluita. Fysioterapia tarjoaa ennaltaehkäiseviä ja kuntouttavia palveluita sekä yksilöllisesti että ryhmämuotoisesti. Ennaltaehkäisevillä palveluilla voidaan mm. ehkäistä vammoja ja tapaturmia. Kuntouttavilla palveluilla voidaan parantaa tai ylläpitää vamman, kivun, sairauden, toimintahäiriön tai ympäristötekijöiden vuoksi alentunutta toimintakykyä.

Fysioterapiaan voit tulla myös ilman lääkärin lähetettä.

Hieronta

Hieronta on tärkeä osa lihashuollon tukitoimenpiteitä. Urheileva nuori ja aikuinen hyötyy säännöllisestä hieronnasta lihasjumien ja kireyksien helpottamiseksi. Myös kuntoilu ja työnteko aiheuttaa kehoon lihaskireyksiä, joita voidaan helpottaa hieronnalla.

Työhyvinvointipäivät

Useat eri alojen yritykset ovat edistyksellisesti tehneet aloitteen panostaa työntekijöidensä hyvinvointiin ja valinneet meidät tämän toteuttajaksi. Kysy lisää!

Footbic-ohjaus

Footbic sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille jalkojen hyvinvoinnista ja moninaisemmista vaivoista kärsiville. Polvi-, lonkka-, lantio-, alaselkä jopa yläselkä- ja niska- ja hartiakivut voivat johtua jalkaterien huonosta kunnosta ja vääränlaisesta askelluksesta. Miksi et tekisi jalkaterillesi ja koko kehollesi hyvää?

Ice Power -klinikka

Klinikkatoiminta on ilveksen jalkapalloilijoille suunnattu fysioterapeutin pikavastaanotto. Klinikka on tarkoitettu vaivojen ja vammojen kuntoutuksen ohjantaan ja yksilölliseen kontrollointiin. Tarjoamme myös mahdollisuuden järjestää klinikkatoimintaa muille seuroille ja lajeille.

Koulutukset

Järjestämme useita erilaisia koulutuksia. Esimerkiksi jalkapallohuoltajan kursseja, kinesioteippaus-, ravitsemus- sekä hätäensiapukoulutuksia ja erilaista fysiikkavalmennusta. Kysy lisää!

X°CRYO huippukylmähoito

Huippukylmähoito X°CRYO:n käyttökohteita ovat muun muassa, lihasvammat, Osgood-slatter ja Severin tauti, lasten ja nuorten kasvu- ja rasituskivut, nivelrikko ja -reuma, nivelsidevammat, lihaskivut, jännitys, niska- ja alaselkäkivut

Jalkaterän virheasentojen korjaus
Analysoidaan askeleen kuormitus ja jalkaterän mahdolliset virheasennot. Skreenauksella voidaan löytää jalkaterän, nilkan ja polven vaivoille selittäviä syitä, ja sen pohjalta löydetään yksilölliset ja täsmälliset ohjeet tilanteen korjaamiseksi.