Ilves Plussan palveluvalikoimasta löytyy monipuolisesti eri vaihtoehtoja yrityksien käyttöön. Yhä useammat yritykset kiinnittävät entistä enemmän huomiota henkilöstönsä hyvinvointiin. Ryhdy siis sinäkin toimeen!

Työhyvinvointi/virkistyspäivät

Ilves Plus tuottaa monipuolisesti erilaisia työhyvinvointi-, ja virkistyspäiviä yritysasiakkaille. Kauttamme on mahdollista päästä tutustumaan esimerkiksi erilaisiin lajikokeiluihin kuten kuplapallofutikseen, maastopyöräilyyn tai vaikka padeliin. Ilves Plussan kautta on mahdollista järjestää myös erilaisia luentoja ja esimerkiksi energiatestejä henkilöstölle. Asiakkaidemme päivät räätälöidään juuri heidän toiveidensa mukaan ja meiltä löytyy laaja kumppaniverkosto erilaisin mahdollisuuksin.

Yrityshieronnat

Miltä kuulostaisi viikoittainen hieronta-aika henkilöstöllenne yrityksenne toimipisteellä? Ilves Plussan kautta myös tämä on mahdollista toteuttaa. Myymme yritysasiakkaille myös erilaisia hierontasarjakortteja henkilöstön käyttöön. Ilves Plussan toimitilat löytyvät Tampereelta osoitteesta Teiskontie 1, 2 krs.

Kysy lisää yrityspalvelumahdollisuuksista ja pyydä tarjous: jukka.jaskara@ilves.fi