Työhyvinvointi

Jokainen meistä on itse vastuussa omasta jaksamisestaan, työkykynsä ylläpitämisestä, riittävästä levosta, unesta ja terveellisestä ravinnosta. Tästä huolimatta useat eri alojen yritykset ovat edistyksellisesti tehneet aloitteen panostaa työntekijöidensä hyvinvointiin ja valinneet meidät tämän toteuttajaksi.

Ilves Plus Työhyvinvointi (TYHY) tapahtumapäivä on yksi suosituimpia järjestämiämme yritystapahtumia. Huippu-urheiluseuran vahva osaaminen ja alansa huippu ohjaajat tekevät päivästä unohtumattoman kokoemuksen. Olemme rohkeasti erilainen ihmisten liikuttaja!

Lähtökohtanamme on, että tekemisen pitää sopia kaikille osallistujille, sillä mukana on yleensä eri ikäisiä-, ja kuntoisia ihmisiä. Tavoitteena on yhdessä oleminen ja tekeminen sekä oman terveyden edistäminen työkavereiden kanssa hauskaa pitäen.

Moni on saanut järjestämiltämme Tyhy- päiviltä sysäyksen säännöllisen kuntoilun ja terveellisemmän elämän aloittamiselle. Ja iloksemme olemme saaneet kuulla, että joku on löytänyt aivan uuden harrastuksenkin lajikokeiluihin osallistuttuaan.

Osallistujien antamia palautteita:

”Vuoden hauskin päivä”

”Tulemme ensi vuonna uudelleen”

”Nukun paremmin”

”Unohtumaton kokemus”

”Työn mielekkyys kasvaa”

”Tutustuin työkavereihini paremmin”

”Yhteistyökykymme kasvaa”

”Aloitin pilates harrastuksen päivän innoittamana”

”Töissä on paljon parempi fiilis”