Biometsäteollisuuden yritys UPM vietti 30 hengen voimin tapahtumarikkaan Ilves plus työhyvinvointipäivän Kauppi Sports Centerillä.

Työhyvinvointipäivän aamuun sisältyi kaksi luentoa työkykyä ja yleistä työilmapiiriä edistävistä aiheista. Itsetunnon ja osaamisentunteen lisäämisestä luennoimassa oli yritysvalmentaja ja alan ammattilainen Mika Liesivesi. Toinen aihe käsitteli myös tärkeää ja terveen työilmapiirin kannalta olennaista teemaa. Joukkuehengen luomisesta ja tiimityöskentelyn merkityksestä ääneen päästettiin Ilveksen edustusjoukkueen valmentaja Jarkko Wiss, jolle kyseinen aihe on tuttu useiden vuosien kokemuksella sekä pelaaja-, että valmentajauralta.

Lounastauon jälkeen olikin jo aika päästä liikkumaan eri aktiviteettien merkeissä ja ryhmä jaettiin kahteen osaan. Toinen ryhmistä aloitti opastajan ohjeistuksella testaamaan taitojaan miekkailun parissa samaan aikaan kun toinen ryhmä avasi hartioitaan Ilveksen edustusjoukkueen fysiikkavalmentaja Heli Rekimiehen vetämässä keppijumpassa.

Kun ryhmät olivat päässeet tutustumaan molempiin aktiviteetteihin, oli aika ottaa mittaa työkavereista neljän joukkueen futisturnauksen merkeissä. Aamuisilla luennoilla oltiin selkeästi oltu hyvin hereillä ja oppi oli mennyt perille sillä turnauksessa pelatuista otteluista hehkui osaamisentunteet ja loistava tiimityöskentely.

Kun turnaus saatiin päätökseen ja voittajat kruunattua, oli aika siirtyä Kaupin upeiden suihku-, ja saunatilojen kautta kuulemaan yhteenveto päivän tapahtumista sekä aloittaa valmistautumaan Tammelassa odottavaan illan huipennukseen. Kauppiin saapunut bussikuljetus keräsi porukan kasaan ja suuntasi seuraavaksi kohti Tammelan stadionilla pelattavaa Ilves – FC Honka ottelua, jossa työhyvinvointipäivää viettäneet pääsivät nauttimaan ottelusta VIP-vierainamme. Ennen ottelun alkua ruokailtiin Tammelan VIP-ravintolatiloissa, jonka jälkeen oli aika siirtyä katsomoon seuraamaan viihdyttävää ja tasaista kamppailua Ilveksen ja espoolaisten välillä. Jännittävä ottelu sai ansaitsemansa päätöksen aivan loppuminuuteilla Ilveksen tehdessä 1-1 tasoitusmaalin.

“Erittäin hieno ja hyvin järjestetty päivä. Aikataulu ja ohjelma erittäin sopiva päivän tarkoitusta silmällä pitäen.”

Mikko Hyvärinen UPM
Futisturnauksen voittajajoukkue